Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Krychle + bludiště + Mapy Google = herní experiment pro internetové prohlížeče. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 30. 4. 2012 10:22

    mafa_mafa (neregistrovaný)

    ale zaroven bych uvital dalsi filtry pro pokrocileho divaka, jenz se chce vyhnout spatne obrazove kvalite, pritroublemu obsahu, spatne zvolenemu aspektu obrazu. Neco hledam a nachazim samy sajrajt, jehoz autory bych nahned zavrel do blazince nebo na kurz "co je to video a co bych mel vedet, nez se opovazim neco nekam nahrat." Zcela oddelene by mela byt sekce "toceno mobilem"! # Taktez kazdy si mysli, jaky je naramny recenzent, pritom jedine co da, je "unboxing" daneho vyrobku - 1000 videi zachycuje to same: borec v naramne radosti, ze mu konecne dorazil tablet z Ciny, zacne nahravat na fotak (co porad nekam preostruje), jak balicek rozbaluje... cili se vubec nedozvim, jestli USB rozpozna flash disk, jestli si placka tak jak prisla poradi s Office dokumenty, jestli se uzivatel pripoji na vzdaleny PC... misto toho blb spusti AngryBirds:-((( Aby divak uveril, k jak dobre koupi doslo. Je treba zacit do anarchistickeho sveta svobody internetu vnest systematiku a oddelit povl od toho uzitecneho, jinak se povl stane novym standardem.