Hlavní navigace

Kuře, hranolky a k tomu základní desku. Alza bude doručovat zboží i do KFC

19. 2. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Největší tuzemský e-shop podepsal dohodu se společností Amrest, která v Česku provozuje fastfoodovou síť KFC. Na místech s rychlým občerstvením mohou vyrůst nové AlzaBoxy, což jsou schránky pro vyzvednutí objednaného zboží. Vypadají jako Balíkomaty České pošty, ale provozuje je samotný obchod.

Takhle vypadá jeden z AlzaBoxů
Takhle vypadá jeden z AlzaBoxů

Od loňska jich zatím vyrostlo 27, hlavně v Praze a středních Čechách. Výhodou boxů je, že si zákazník může balíček vyzvednout kdykoliv, i ve tři v noci. Nemusí se spoléhat na otevírací dobu kamenného obchodu ani „jízdní řády“ přepravních společností. V KFC mají dlouho otevírací dobu, chodí tam hodně lidí a podle Alzy je to ideální místo pro rozšiřování sítě boxů.

Protože si výdejní schránky pouze nepronajímáme, ale přímo je provozujeme, máme dokonalý přehled o jejich obsazenosti a můžeme spolehlivě garantovat termín doručení do schránky. Boxy obsluhujeme naší dopravní službou Alza Expres. Díky tomu jsme schopni doručit zboží ještě týž den, kdy si jej zákazník objedná, a to včetně víkendů. Maximální kapacita zakázek, které jsme schopni prostřednictvím AlzaBoxu za den doručit našim zákazníkům, je 270,“ říká Šárka Jakoubková, PR manažerka Alzy.

 

Zdroj: Alza