Hlavní navigace

Kuriozita: aplikace pro Metro nelze stáhnout v prohlížečích Chrome a Opera

2. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Windows Store stal jediným zdrojem do dotekové aplikace pro Windows 8, na internetu však můžete také nalézt jeho zjednodušenou webovou podobu. Respektive si můžete najít odkazy na konkrétní aplikace, abyste je např. mohli snadno sdílet se svými přáteli na Facebooku a jinde. Nemusíte tak nutně disponovat Osmičkami, abyste se informovali o zdejších aplikacích. Z těchto webových stránek se posléze můžete pomocí odkazu přepnout do plnohodnotného Windows Store, integrovaného ve Windows 8. Jenže tento odkaz se v některých prohlížečích neukazuje.

 

Jak jsme si sami ověřili, odkaz se kamsi vytrácí, pakliže surfujete ve Chromu nebo Opeře. V Internet Exploreru a Firefoxu se tlačítko Zobrazit ve Windows Store ukazuje normálně. Vyzkoušet si to můžete například na aplikaci Tweetro. Troufáme si tvrdit, že všechny informace a obrázky se podle jinak ukáží ve všech prohlížečích, jestli jsme něco nepřehlédli. Proč se tlačítko vedoucí ke stažení aplikace přinejmenším ve dvou různých prohlížečích nezobrazuje, je nám záhadou.

Ve Chromu tlačítko chybí Ve Firefoxu vše šlape, jak má Ve Opeře tlačítko také chybí V Internet Exploreru vše šlape, jak má

Zdroj: Softpedia