Hlavní navigace

Lara Croft: Guardian of Light ve verzi pro Android se těší na zájem hráčů

18. 7. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Co si budeme povídat, pokud jde o virtuální ženské hrdinky, pak mezi nimi rozhodně patří ke špičce (a to i co do velikosti čísla podprsenky) Lara Croft, jež se nám během uplynulých let představila v celé řadě chytlavých dobrodružných her. Zatímco první hry s Larou byly výhradně pro PC, moderní rozkvět dostatečně výkonných herních konzolí (a dalších mobilních gadgetů) zajistil, že si podobných 3D radovánek nyní mohou dopřát i hráči donedávna sedící tak maximálně nad Sudoku.

Hra Lara Croft: Guardian of Light se věnuje novému jihoamerickému dobrodružství známé hrdinky hledající tentokrát artefakt Mirror of Smoke. Jak je u série obvyklé, kromě akce si zde i trochu zaluštíte pár menších puzzle. Hra stojí 32,26 Kč a spustíte ji i na archaickém Androidu 1.5. 

Lara Croft: Guardian of Light

Prozatím byly informace výhradně pozitivního rázu, ovšem na závěr se nám to zákonitě musí nějak pokazit. Autoři Lary podepsali smlouvu s firmou Sony, jejímž výsledkem je, že hra je zatím dostupná výhradně pro její zařízení série Sony Xperia. Majitelé ostatních Android zařízení tak mohou jen tiše závidět.

Zdroj: Google Play + AndroidAuthority

Byl pro vás článek přínosný?