Hlavní navigace

Lenovo uvede nové Yoga Tablety s rekordní výdrží. Tentokrát s Androidem i Windows

7. 10. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ve čtvrtek chystá největší výrobce počítačů na světě tiskovou konferenci, na které s jistotou odhalí nové Yoga Tablety. Ty nás loni překvapily hodně netradiční konstrukcí připomínající Magic Trackpad od Applu. Lenovo se v první generaci chvástalo rekordní výdrží až 18 hodin.

Takhle bude vypadat nový Lenovo Yoga Tablet 2
Takhle bude vypadat nový Lenovo Yoga Tablet 2

Až na horší rozlišení displeje jsme byli Yoga Tabletem spokojení i my (recenze zde). Lenovo reagovalo vydáním lepší verze Yoga Tabletu 10 HD+ s Full HD displejem a rychlejším procesorem od Qualcommu. Druhá generace ale přijde až nyní.

Samotný výrobce nové tablety zmiňuje na svém webu. Yoga Tablet 2 přijde znovu v 8" a 10" provedení, nově přibude i 13" model. Systémem už navíc nebude jen Android, ale výrobce chystá totožné modely s Windows 8.1.

 

Italský HDBlog už získal několik snímků, které potvrzují, že přijde i černá varianta s Windows. V databázi FCC se tablet objevil už před dvěma měsíci, takže o něm víme, že dostane Bluetooth 4.0, dvoupásmovou Wi-Fi 802.11a/b/g/n a také volitelnou podporu LTE. Všechny tablety nejspíš poběží na čtyřjádrovém Atomu Bay Trail od Intelu.

CS24

Samotný výrobce na webu zmiňuje čtvrtý mód, do kterého bude možné tablet díky unikátnímu tvaru a stojánku poskládat. Dříve to byl Stand (poloha monitor), Tilt (podložka) a Hold (držení v ruce), teď inzeruje i Hang, což je v překladu „viset“. Ale co přesně to znamená v praxi?

via Liliputing