Hlavní navigace

Lepa představuje skříň LPC306 s prosklenou bočnicí. Koupíte ji za tisícovku

14. 2. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Výrobky společnosti Lepa – sestry Enermaxu – nejsou v naší republice příliš rozšířené. V jejím portfoliu naleznete především kvalitní napájecí zdroje, ventilátory a v neposlední řadě také počítačové skříně.  Právě do poslední kategorie spadá i představená novinka s označením LPC306, která se snaží zaujmout především nízkou cenou.

Lepa LPC306

Rozměry skříně jsou 453 × 203 × 427 mm, hmotnost zatím neznáme. Pro pevné disky jsou připraveny dva koše v přední části. Ten spodní pojme tři 3,5" modely, do horního můžete osadit až čtyři 2,5" disky. Výrobce nezapomněl ani na majitele optických mechanik a připravil pro ně dvě pozice v horní části. Rozšiřující karty mohou mít délku až 310 mm, po vyjmutí horního koše pro disky budete mít k dispozici až 390 mm místa.

 

Součástí skříně je jeden 120mm ventilátor instalovaný v zadní pozici. Další dvě pozice pro ventilátory jsou vpředu a v levé bočnici a jedno místo najdete také ve strop. Maximální výška chladiče procesoru je 165 mm, což je dostatečný prostor i pro velké a výkonné modely.

Lepa LPC306Lepa LPC306

Novinka je nabízena ve třech barevných variantách, které se od sebe liší barvou lemování čelního panelu. Horní části předního panelu vévodí tlačítka pro vypnutí a reset PC, dvojice konektorů USB a samozřejmě také konektory pro audio.

MMF24

Lepa LPC306 bude dostupná ve dvou verzích, které se od sebe liší provedením levé bočnice. Verze Basic má v bočnici perforaci, verze Advance má v tomto místě okno. Novinka se již začíná objevovat v českých e-shopech s cenou začínající na hranici 1000 Kč. V této cenové hladině panuje velký konkurenční boj a téměř všichni velcí výrobci mají v této hladině několik svých zástupců. Lepa by mohla zaujmout elegantním designem a slušným vnitřním uspořádáním.

Zdroj: Lepa