Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Lepší.TV je skoro neomezená IPTV, navíc za nízkou cenu (recenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 9. 2017 15:01

    Potooczech

    Když se podíváte na těch 70 stanic této TV, tak zjistíte, že jsou tam v podstatě jen programy z DVB-T, které jsou jinak zdarma, k tomu CS film a spol. což je balast, co by snad měli k něčemu přidávat zdarma, dětské pořady fajn a pak v podstatě zahraniční vata.

    Nicméně sportovní kanály v podstatě žádné. Na Sportu 5 už léta nic není. ČT24 jen dokola za naše peníze omílá záběry z letitých olympiád, Nova Sport 1 budiž ... ale kde je zbytek, kde skutečně můžete sledovat nějaký sport? Nikde.

    A ještě větší tragédie je to v oblasti doku a zájmových kanálů, kde je jen ta Prima Zoom z digitálu. Ale History nejsou, Viasat nejsou, Discovery nejsou, Spektrum nejsou ... a takto by se dalo pokračovat k hudebním kanálům, kde je jen Óčko ...

    Lepší TV to jsou pouze základní programy plus halda vaty a nad tím si můžete připlatit za HBO. Proto říkám, že Lepší TV je ve skutečnosti super chudá TV.