Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku LG oficiálně ukončuje výrobu smartphonů. Za posledních šest let na nich Korejci prodělali 4,5 miliardy dolarů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 4. 2021 16:41

    nfsmaniac

    Nečekal bych, že bych to někdy vyslovil (aneb od LG leda tak pračku), ale mně asi bude LG chybět.
    Před 15 lety by mi bylo jedno, kdyby to s mobily zabalili, dnes je to velká rána. Do jakési rozmanitosti, která už je sice dávno pryč, ale přesto bylo do posledka poznat, že je to aspoň trošičku něco jiného. Nejen tím, že po otevření krabice na vás vykoukne Made in Korea. Na LG jsem přešel od Sony Ericssonu, respektive začátků samostatného Sony, kdy v něm ještě zůstávaly drobky evropského vlivu, a nelituji té zkušenosti. Na co přejdu nyní vážně nevím. Jsou tu sice tucty čínských značek, ale vážně by mě zajímalo, zda je v té čínské džungli opravdu nějaká nějak nezávislá, když většina patří klidně jedinému konglomerátu. A je to znát. Pokud na něčem pracuje jen jediný kontinent, a co hůř - jen jediný stát, a co ještě hůř - jen jediná firma, pak logicky klesá konkurenční prostředí, nabídka i nápaditost.