Hlavní navigace

Lian Li chce vytvořit skříň přesně podle požadavků zákazníků, ozvěte se

30. 11. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Výběr skříně pro počítačovou sestavu se pro mnohé stavitele stává noční můrou – tahle skříň umí to, ale zase nemá ono, tohle není optimální – však to sami dobře znáte. Známý výrobce skříní tak dospěl ke zvláštnímu rozhodnutí.

Než totiž vyšle svůj nový produkt do masové výroby, nechá si od svých zákazníků poradit a zkontrolovat výchozí návrh. Je tak dost možné, že PC-A51 bude zase o krůček blíž pomyslnému ideálu.

Model PC-A51 se rozhoděn nevydal cestou tradiční koncepce. Zdroj najdete ve spodní přední části, čím původní rozložení zcela boří. Výsledkem je to, že i když se do skříně vejde full ATX deska, pořád máte dost místa na pevné disky, rozměry jsou přitom malé.

Lian Li PC-A51  Lian Li PC-A51

Změn doznal i cable management (což je logické, když se změnila pozice zdroje, ze kterého nemalá část kabelů vychází. Skříň má tři centimetry hluboký prostor za plechem pro upevnění základní desky, díky četným otvorům je možné kabeláž „učesat“ opravdu parádně.

Lian Li PC-A51
Lian Li PC-A51

MMF24

Pokud máte chuť se tohoto experimentu zúčastnit, můžete se podívat na fotografie a produkt zhodnotit. Jakmile uvidíte nějakou chybku v návrhu, neváhejte kontaktovat společnost Lian Li na blogu (kde najdete i kompletní fotogalerii) nebo jejich facebooku.

Zdroj: Kitguru.net