Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Linuxáci slaví, před 20 let vzniklo Gnome. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 8. 2017 17:14

    hh (neregistrovaný)

    Jasně, takže mě nařkneš z toho že jsem mezi "Windows fanatic’s" a pak napíšeš tohle. Pak kdo je tu fanatik a zaujatý ješitný neobjektivní amatér [oči vsloup]. Seš k smíchu jako linux po 30letech.

    Přibližování je co se týče uživatelského pohledu/komfortu/ux nazývej si to jak chceš, nemluvím o přibližování gui 1:1.

    Ne BFU není !úplně! jedno, kdyby mu to bylo !úplně! jedno tak proč utrácí za windows a není na linuxu a ten nemá 80% podíl. Zamysli se trošku, aspoň jednou za život to zkus, možná to bude bolet přes tvůj toxickej fanatismus k linuxu. Tj další problém linuxu, neuvěřitelně toxická komunita jako tady předvádíš.

    Chybové hlášky, no, asi s tím máš lepší zkušenost než já. Mně linux dává hlášky, které vůbec ničemu nepomůžou. Jako třeba z poslední doby, kdy update balíčku vyhodí hlášku "aborted by user". Fakt užitečné když user nic "neabortuje" naopak user si to vynutil. A to je jen příklad z mnoha co jsem potkal.

    No a ještě k tvé fanatické poznámce na konec, na linuxu trávím mnoho hodin denně už nějaký ten rok, tlačítko start tady je v podstatě v základu (KDE). Ťuknu na win klávesu a píšu co potřebuju, tak jako ve Windows, i když to zrovna nepoužívám teda, je tu rychlejší způsob hledání. A bavím se o porovnání s Windows, tedy neporovnávám použití na server. Ale na pracovní stanici a na stanici pro BFU. Netvrdím o sobě, že jsem linuxový guru Jára jako ty, který nejspíš i přispěl tisíci řádky do kernelu napsal pár ovladačů a podporu pro nový FS, běžně si kompiluje vlastní distro s vlastními parametry. To ovšem linux nijak nevylepšilo, pořád je to příšernej alpha guláš ve verzi 0.0.1 bez ohledu na chyby ve Windows, kterých je taky dost, ale ne tolik viditelných pro BFU.