Hlavní navigace

Názor k článku Litva vyzvala občany, ať zahodí čínské smartphony. Mají prý vestavěné funkce pro cenzuru od Smazaný profil - Ano vyplatilo se to i v roce 38....

  • 22. 9. 2021 22:09

    Smazaný profil

    Ano vyplatilo se to i v roce 38. Ale Postupně naše první republika vznikla v roce 1918 díky těmto mocnostem. To se nám hodně vyplatilo.

    Když sejmete tuhle komunistickou optiku vnímání tohoto roku 1938 jako zrady tak zjistíte, že tato zrada ochránila naši republiku před válkou na kterou byli nejpřipravenější fašisti a komunisti. Právě ty režimy co spolupracovali na parcelování Evropy. Naše republika tak trpěla "jen" fašistickou okupací a ne válečnou konfrontací s hitlerovským Německem. Bohužel díky sovětské propagandě ne nepodobní té nynější čínské naši lidé po "osvobození" kolaborovali s komunisty a mrzačili naši republiku komunismem skoro půl století.

    Druhou světovou válkou trpěla celá Evropa. Naše republika byla tehdy potřebnou zbrojnicí pro Hitlera. Proto aby zbrojnice fungovala tak se fašisti snažili těmto lidem vytvořit relativně dobré pracovní podmínky.

    Tahle čísla ukazují že je tomu tak. Fašisti u nás vraždili hlavně židy pro které byla první republika místem bezpečí a rovnosti a pak se bohužel stala pastí. https://cs.wikipedia.org/wiki/Ob%C4%9Bti_druh%C3%A9_sv%C4%9Btov%C3%A9_v%C3%A1lky