Hlavní navigace

Logitech FabricSkin Folio: Stylová klávesnice pro iPad překvapí především cenou

23. 4. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Logitech pokračuje v rozšiřování svého portoflia příslušenství pro iPady. Dnes představil další pouzdro, které je kombinované s klávesnicí. Je určené pro náročné uživatele, kteří kromě pohodlného psaní a ochrany tabletu vyžadují i stylový doplněk.

Logitech FabricSkin Folio Keyboard
Logitech FabricSkin Folio Keyboard

Na návrhu se prý podíleli i módní designéři, jejž dostali na starost kombinaci barev a materiálů. Prý se jedná o kvalitní netradiční materiály, které jsou ve všech případech voděodolné.

Netradičně také Logitech vyřešil klávesnici. U té se pravděpodobně nechal inspirovat Touch Coverem pro Surface od Microsoftu. I zde najdete tlačítka zapuštěná do vnitřní strany pouzdra. Na praktické zkušenosti si budeme muset počkat, nečekáme však ultra pohodlné psaní, které by nahradilo běžné klávesnice klasické konstrukce. Pouzdru nechybí ani magnety pro snadné připevnění k iPadu a především pro automatické usínání a zapínání jako v případě Smart Coveru od Applu.

Logitech FabricSkin Folio Keyboard
Logitech FabricSkin Folio Keyboard

Jakkoliv však působí kryty elegantním dojmem, vše poněkud kazí cena. Od května totiž bude Logitech FabricSkin Keyboard Folio dostupná za 3 899 Kč. A to je částka, za kterou si pořídíte třeba levnější tablet s Androidem.

Logitech FabricSkin Folio Keyboard Logitech FabricSkin Folio Keyboard Logitech FabricSkin Folio Keyboard Logitech FabricSkin Folio Keyboard Logitech FabricSkin Folio Keyboard Logitech FabricSkin Folio Keyboard Logitech FabricSkin Folio Keyboard Logitech FabricSkin Folio Keyboard Logitech FabricSkin Folio Keyboard