Hlavní navigace

Logitech představuje klávesnici a myš s motivy Modern Warfare 3

27. 10. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Logitech je jako výrobce všemožných periferií dobře znám svou snahou předvádět tématicky laděné produkty, dnes se osmělil představit herní klávesnici Logitech Gaming Keyboard G105 a myš Logitech Laser Mouse G9X. Pojďme si je nyní blíže představit.

Asi nejzajímavější vlastností klávesnice je její podsvícení, jenž by mělo být v barvě stylové tlumené zelené. Nemůže chybět ani šestice programovatelných G-kláves, které mohou navíc fungovat ve třech módech – ve výsledku tak máte vlastně 18 plně konfigurovatelných kláves. Na ně je možné mapovat dokonce i makra pomocí programu Logitech Gaming Software.

Novinka si poradí až s pěticí stisknutých kláves, ghosting by vás také neměl nikterak obtěžovat. Potěší přítomnost multimediálních kláves spolu s herním/desktopovým módem: v herním režimu dojde k automatickému vyřazení kláves Win a Context menu, aby byl váš zážitek z hraní pokud možno bez přerušení.

Logitech Laser Mouse G9X se také honosí několika specialitkami, ostatně posuďte sami. Myš samotná je vcelku rychlá, 1ms odezva je u herních myšek obvyklá – hodnotu DPI lze nastavit v rozmezí 200–5700, maximální hodnota by vám měla zajistit ty nejrychlejší možné reakce.

Pozornost si zaslouží kolečko MicroGear Precision Scroll: první mód nabízí klasické krokové rolování, pro rychlé procházení dlouhých dokumentů jej můžete přepnout do free-scroll režimu. Ti nejnáročnější z vás jistě uvítají také přítomnost závaží pro úpravu hmotnosti. Hračičkové ocení i změnu podsvětlení signalizačních LED, na výběr je z pestré škály barev.

MMF24

Nová Logitech Gaming Keyboard G105 by se měla objevit na americkém trhu začátkem října/októbra tohoto roku za cenu $80 (asi 1400 Kč). Logitech Laser Mouse G9X dorazí o něco později až v listopadu/novembri a bude o něco dražší ($100, 1750 Kč). Jste natolik velcí fanoušci, že byste si podobně laděný produkt sami zakoupili?

Zdroj: techPowerUp!