Hlavní navigace

Logitech Z906: múza vašeho obýváku. Se 165W basy.

9. 3. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Výrobce kvalitních periferií všeho druhu, Logitech, uvádí na trh reproduktory Z906. Jde o nástupce modelu Z-5500, 5.1 soupravu schopnou solidního rozvibrování vašeho domu.


Logitech Surround Sound Speakers Z906 nabídnou celkový výkon 500 W RMS. Jde o soustavu typu 5.1, dostanete tedy jeden subwoofer s výstupem do strany a výkonem 165 W, dále jeden centrální reproduktor a čtyři satelity. Reproduktory splňují certifikaci THX pro ně určenou, můžete se tedy spolehnout na kvalitní prostorový zvuk jako v kině. Logitech Z906 je nástupcem známé soupravy Z-5500.


Vestavěný digitální dekodér dovede vymáčknout to nejlepší z vašich filmů se zvukem ve formátu Dolby Digital nebo DTS a 5.1 soustava by tak měla znít skutečně věrohodně, detailně a hlavně skutečně prostorově, tak jak bylo natočeno. Jedním z taháků novinky je možnost připojení až šesti zvukových zařízení současně, ať už nějaký přehrávač či rekordér, TV, herní konzoli posledních let, iPod nebo samozřejmě počítač. Kromě ovládání na konzoli (vizte výše) máte také možnost sáhnout po přiloženém dálkovém ovladači. Satelity lze namontovat na stěnu a Logitech sám navrhuje použití v obývacím pokoji jako domácí kino.

MMF24

Doporučená maloobchodní cena reproduktorů Z906 pro ČR je 8729 Kč, dostupnost by měla být okamžitá.

Zdroj: Logitech