Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku „Lokální“ virtuál Startel se otevřel veřejnosti a představil dva nové tarify. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 24. 3. 2013 18:17

    Lukáš Fiala (neregistrovaný)

    Jenže právě to, s kým se kamarádíte, s kým komunikujete, které stránky lajkujete a na které stránky s facebook loginem chodíte, to jsou ta zajímavá data o vás, která facebook zpracovává a prodává.


    Až dojde vývoj tak daleko, že bude možné používat streaming her s použitelnou odezvou při vysoké kvalitě, tak nebude potřeba mít doma hučící krabici, která zastarává a musí se vždycky po pár letech měnit. A na rozdíl třeba od hudebního průmyslu, který se novým obchodním modelům spíš brání, tak tohle bude výhodné právě pro vydavatele her (a proto to budou prosazovat). Už teď si SimCity nebo Diablo III nezahrajete bez připojení na server EA/Blizzardu, v budoucnu už ani to renderování grafiky nepoběží u vás. Z tohoto pohledu je to celkem přirozený vývoj, nemyslíte?