Hlavní navigace

Lumie 1020 a 925 dostávají softwarové vylepšení Black. A s ním i složky

10. 1. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

S aktualizací GDR3 pro Windows Phone 8 spojila Nokia opět vlastní balík softwarových vylepšení. Aktualizace s názvem Black se od dnešního dne šíří po celém světě do modelů Lumia 1020 a 925. Pokud patříte k majitelům jednoho z těchto telefonů, očekávejte aktualizaci v nejbližší době. Těšte se na několik vylepšení. Nové kousky se naučila obrazovka pohotovostního režimu, pro některé telefony platí, že se až s touto aktualizací naučí plnohodnotně využívat BT LE.

Tip: Microsoft oficiálně dokončil Windows Phone 8 GDR3. Aktualizujte ihned

Přichází i několik nových aplikací, včetně Refocus na interaktivní změnu zaostření u již pořízených snímků, Beamer pro snadné sdílení a přenášení souborů nebo Storyteller na aranžování fotografií, aby vyprávěly příběh. Stáhnout si po aktualizaci můžete také aplikaci App Folder. Ta vám dovolí vytvářet na hlavní obrazovce složky s aplikacemi.

 

Mnohými vysněná funkce přichází do Windows Phone, aniž by se o to Microsoft přičinil. S Black můžete dále rovněž pracovat se snímky v surové podobě RAW. Další modely budou na Black aktualizovány v nadcházejících týdnech.

Zdroj: Nokia Conversations via The Verge

Byl pro vás článek přínosný?