Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Lumie 1020 a 925 dostávají softwarové vylepšení Black. A s ním i složky. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 6. 2013 6:51

    Tom-One (neregistrovaný)

    Myslim,že běžnému majiteli vozu bude zcela lhostejné na jakém čipsetu beží ovládání elektroniky v jeho voze.


    A co se týče tabletů...Něco podobného celou dobu říkám.nVidia ukázkově promarnila možnost být vyznamným hráčem na trhu tabletů a možná i smartphonu.Otázka je měla kdy na to?


    Tegra II představovala jeden z prvních solidních řešení pro tablety na Androidu.Docela dlouho v podstatě nebyla v dané třídě konkurence,respektive nabídka podobného dvoujádra.


    Tegra III slibovala mnohé.Ze začátku to opět byla jedno z prvních čtyřjader,v tomto případě se ovšem konkurence rychle otřepala a nabídla stejně dobré nebo lepší řešení.Na to samo reagují výrobci a v nových tabletech již Tegra  většinou není.Mimochodem, nový Nexus 7 nebude mít Tegru....(jeden z nejprodávanějších)


    No a Tegra IV.Bez komentáře.Počkáme uvidíme.Ale zázrak se se asi nestane.


    No a má smysl vstupovat na trh tabeltů? AMD si to myslí když opouští WIN. a vstupuje na Android.Jejich APU zde má co nabídnout.A co taková Mozilla nabízející nový OS...