Hlavní navigace

Názor k článku Lumie 1020 a 925 dostávají softwarové vylepšení Black. A s ním i složky od JP01 - Myslím, že nVidiim je srdečně jedno jestli si...

  • 25. 6. 2013 8:13

    JP01 (neregistrovaný)

    Myslím, že nVidiim je srdečně jedno jestli si zákazníci montují Tegry do svých produktů nebo ne. Klidně si je můžou sypat do kafe místo cukru, hlavně že nVidii zaplatí.


    O channel stuffingu jsem neslyšel, ale trochu jsem se po tom podíval teď a vzhledem k tématu to je irelevantní. Ale je to zajímavé téma. Znáte nějaká konkrétní (alespoň přibližná čísla)?


    Možná byste se divil kolik čtenářů EHW má auto s Tegrou (Audi Q5, Q7, A8, A7, A6, A3, Volkswagen Golf and Škoda Octavia, navigace a multimediální centrum Amundsen jako příplatková výbava pro Superb a Octavii...)


    "ocekavam, ze system subvencovani automobiloveho prumyslu take nebude trvat vecne, takze ty tegry v autech mozna budou mit na delsi dobu utrum, ledaze by nekdo zneuzil subvence na nehorazne objemnou dodavku tegra cipu, at jiz pouzity budou nebo ne."


    Tak teď naprosto netuším, jak jste to myslel. Co má subvencování společného s tím, jestli se do aut bude dávat Tegra?



    Myslím, že budoucnost Tegry nebude tak černá:


    http://www.brightsideofnews.com/news/2012/10/1/golf-vii-to-use-tegra-can-nvidia-sell-10-million-tegras-in-vag-cars-by-2020.aspx