Hlavní navigace

Názor k článku Majitel Seznamu Ivo Lukačevič posílá 23 milionů korun na podporu Ukrajiny od Pan Jaroslav Crha - Hele tak před rokem jsme se hádali kdo...

  • 25. 2. 2022 13:33

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Hele tak před rokem jsme se hádali kdo je neočkovaný, tak je proruský potížista, který měl být zlikvidován. Dnes se budem hádat o tom kdo věřil/věří rusům. Naše rozdělená společnost má spoustu vlastních problémů a přitom se kouše sama sebe mezi sebou. Tady se pravdu nedozvíme, každá strana má kupu svých faktů. Mě třeba fakt příjde divný, proč Bidenův syn se montoval do energetiky na Ukrajině? proč Ukrajina odstřelovala vlastní území ? Proč se 8 let nesnažila na nečem domluvit? Ano, rusko Ukrajinu napadnout nemělo, ale co všichni udělali pro ukrajince?
    když semka přijedou ukrajinci zalevno pracovat, tak jsou češi velcí kamarádi a jsou za úkáčka rádi. Ale jakmile máte jít pomoct, tak to my nic ať si pomůžou sami?. A na druhou stranu, co když to je fakt všechno jinak ? Stejně to nevyřešíme, tak proč se mezi sebou hádat? Očkovanci byli napáleni a nyní jste možná napáleni znova.