Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Pán a otrok či blacklist? Tyhle termíny v počítačovém světě zřejmě končí. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 6. 2020 11:34

    hackoff

    spousta liberalu si vlastne neuvedomuji, ze tleskaji uplnemu opaku liberalnostit. a to totalitarismu. pro me slovo liberalni evokuje slova jako volny a tolerantni. to s dnesnim neomarxismem (liberalni levici) nema nic spolecneho. vlastne tim neomarxismums ukradl jedno karsny slovo aby tak skryl jena neuspesna slova jako socialismus, anarchie nebo komunismus. to ze se liberalismus ohromne zmenil ukazuje srovnani nekterych liberalnich osobnosti a vyroku v minulosti. dnes by toto bylo oznaceno za konzervatismus. vlastne to jsou konzervativci, kteri dnes jsou jedinou opozici proti neomarxismu, ktery liberalismus uplne pohltil a spousta liberalne smyslejicich lidi musi hledat azyl prave u konzervativcu. je to paradox doby