Hlavní navigace

Stáhněte si zdarma PC hru Medal of Honor: Pacific Assault

19. 3. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na vašem monitoru ožijí tichomořská bojiště druhé světové války. Electronic Arts již potřetí (!) v rámci akce „na účet podniku“ bezplatně daruje Medal of Honor: Pacific Assault. Hra pro PC bude v následujících týdnech dostupná na Originu. Stejný titul již EA rozdávalo v březnu 2016 a v květnu 2017, takže už jej možná v knihovně máte.

Ve hře z roku 2004 se chopíte vojína Thomase Conlina sloužícího u amerických mariňáků. V jeho kůži budete bránit Pearl Harbor před nálety japonských stíhaček Zero a dobývat ostrovy Makin, Guadalcanal a Tarawa.

KL24

Medal of Honor: Pacific Assault byl v pořadí sedmým dílem série, ale po Allied Assault teprve druhým, který vyšel na PC. EA dlouho striktně oddělovalo tituly pro počítače a konzole. Až Airborne z roku 2007 vyšel pro Windows, Xbox 360 i PS3. Série, která nakopla žánr válečných stříleček skončila v roce 2012 po vydání dílu Warfighter, jenž pohořel u recenzentů i hráčů. Komerční neúspěch posledního dílu značku pohřbil a uvolnil místo pro Call of Duty a Battlefield.

Byl pro vás článek přínosný?