Hlavní navigace

MetroTube hraje dál po opuštění aplikace. Chystá se Candy Crush Saga pro dlaždice?

6. 12. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vůbec vás nemusí mrzet, že Google ještě oficiálního klienta pro Windows Phone nevydal, protože alternativy od třetích stran nabízí spousty lákadel. Tak například po poslední aktualizaci v MetroTube přehrávání pokračuje i po opuštění aplikace.

Když si tak chcete odskočit odepsat zprávu, nebudete přerušeni a nebudete muset přehrávání znovu pouštět, případně hledat, kde jste skončili. Což je popravdě věc fantastická. K ruce máte nově také čistě zvukový režim, kde dojde k vynechání obrazu. Hodí se to pro poslechy podcastů, kdy vyloženě nevyžadujete, abyste viděli na displeji, co se děje.

 

Právě u podcastů oceníte možnost si z aplikace odskočit vyřídit něco jiného. Oba uvedené režimy hlásí kompatibilitu s uloženými videy. Autoři dále zamakali na výkonu a vyřešili pár chyb. Aktualizaci určitě nezmeškejte. MetroTube najdete ve Windows Phone Storu. Objevila se též spekulace o tom, že se dlaždice brzy dočkají Candy Crush Sagy.

Na to by masa měla slyšet a je ostuda, že aplikace dosud nevyšla. Candy Crush Saga pro Windows Phone 8.1 se objevila na videu, viz níže. Jedná se o podvrh? Doufejme, že ne. Jak píše WinBeta, o hře se na Twitteru krypticky zmínil Yann de Canson, člověk z marketingového oddělení Microsoftu.