Hlavní navigace

Názor k článku Microsoft: budoucnost je HTML5, nikoliv Silverlight od Draimon - Faramir: zastaralé a nebezpečné?? Klidně se s vámi...

  • 23. 12. 2010 22:43

    Draimon (neregistrovaný)

    Faramir: zastaralé a nebezpečné?? Klidně se s vámi vsadím že mé zastaralé XP jsou stejně bezpečné jak vaše W7. Za posledních 5 let jsem PC neměl zavirovaná. Ano, v základu je W7 víc bezpečná, ale po dovybavení jsou si systémy rovny. A do W7 musím také přidat další programy. Staré PC a NB mě zatím stačí a XP umí vše co potřebuji. Přitom upozorňuji, že pokud bych dnes pořizoval nový PC či NB, kupoval bych do něj W7. Výrobce, který tolika zákazníkům prostě řekne, sorry ale ovladače pro nejrozšířenější systém nebudou, musíte inovovat bych rád poznal, asi by totiž rychle zkrachoval. Nevím totiž proč bych neustále pořizoval nové a nové věcikdyž ty staré fungují. To je totiž stejné jako módní fanatici, podle kterých musím mít každý půlrok nový model kalhot. Až na to, že ve většině těch věcí se podle mě nedá chodit.
    A ano, jsem dle vás zpátečník, až letos jsem totiž vyměnil 8 let starý mobil za nový, chytrý. Nemůžu si ho vynachválit, ale ten starý taky dostačoval, protože volat uměl bezchybně, SMS taky posílal perfektně, s bankou sem přes něj komunikoval a víc jsem od něj nechtěl. Na Facebooku totiž opravdu být nemusím, radši si popovídám naživo.
    Jen bych rád věděl, dům taky každý rok měníte za modernější model??