Hlavní navigace

Názor k článku Microsoft: hnutí za likvidací Internet Exploreru 6 od LukasS - "ovšem já to můžu i otočit, že vynálezy...

  • 10. 3. 2011 21:49

    LukasS (neregistrovaný)

    "ovšem já to můžu i otočit, že vynálezy vznikají i proto, že na nějaký dražší způsob nemáme, nebo necheme nějakýmu nenažranci cpát peníze do chřtánu"
    - plne souhlasim a nijak to nevylucuje to, co jsem psal ;-) .

    "co se týká Kuby tak je to spíš neznalá politicko propagandistická podpásovka na kterou nemá cenu reagovat .. "
    - rekneme, ze nemam rad kdyz se obecne nadava na kapitalismus (definice napr. viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Kapitalismus) jako zlo. Evidentne kapitalismus je nejvice fungujici znamy system (samozrejme ne bezchybny) a komu se to nelibi muze jit do systemu, ktery na kapitalismu neni postaven. Kuba je mozna podpasovka, ale ne neznala politicko-propagandisticka. Jen jsem vybral znamou zemi, ktera je postavena na jinych principech. Nebo mam treba rict Rumunsko za Cauceska ? :-) . Ukazte mi fungujici silnou svetovou ekonomiku nepostavenou na kapitalismu. Ale to jsem uz uplne jinde nez je tema clanku.

    "ale podotýkám slovní spojení Open-source"
    - vsak ano. Ale je to na dobre vuli daneho vyvojare. Nektere me kody jsou take Open-source. Ale pouze ty, ktere jako Open-Source uvolnit chci. A ty ktere nechci, nebo nemuzu, tak proste Open-Source nejsou a lidi by meli prijmout podminky za jakych jsou nabizeny a nebo je nepouzivat. A pokud k nim prilepim reklamu, tak at se s tim smiri nebo pouzivaji neco jineho. To je myslim spravedlive a spravne.