Hlavní navigace

Microsoft již aktualizuje Office 2013 RT na konečnou verzi, stáhnete asi 600 MB

22. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vývojáři z Redmondu se překonávají. Kancelářský balík Office 2013 dokončili velmi rychle a poslední zpráva dokonce hovoří o tom, že již probíhá aktualizace kancelářského softwaru v operačním systému Windows RT. Jak jistě víte, základní edice pro domácnosti a studenty bude zabudovaná přímo ve Windows RT. Systém byl ale dokončen o několik měsíců dříve než kancelářské aplikace Office. Proto se ve zcela dokončených Windows od výroby vyskytovaly čtyři nehotové aplikace, a sice Word, Excel, PowerPoint a OneNote.

Tip: Microsoft dokončil Office 2013. K prvním uživatelům se dostane za měsíc

V tuto chvíli již údajně probíhá jejich aktualizace na finální verzi. Microsoft k distribuci přirozeně využívá své služby Windows Update. Balík s konečným sestavením produktu zabírá zhruba 580 MB, takže jej nedoporučujeme stahovat skrze mobilní připojení. Ať už si koupíte kterýkoli tablet s Windows RT, včetně Microsoft Surface, budete si na něm hned od data vydání, tj. 26. října, užívat hotového kancelářského balíku Office RT. Přinejmenším to platí pro anglickou jazykovou verzi, snad zbylé regiony nebudou čekat dlouho.

 

Původní plány nám slibovaly, že aktualizace přijde až v listopadu. Zdá se, že ať už si koupíte kterýkoli nový produkt od Microsoftu, čeká vás hned po zakoupení velké stahování skrze Windows Update. V případě Windows 8 zase jde neoficiálně o takový první Servisní balíček.

Zdroj: Ars Technica via Neowin