Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Microsoft neumí prodávat hardware. Klesají příjmy Surfacu, Xboxu a hlavně mobilů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 27. 1. 2017 15:19

    Maudit (neregistrovaný)

    Z 2% poklesu Surfacu jste udelali "Microsoft neumi prodavat hardware"? To je snad vtip. A jestli ne, tak je to teda dost pod vasi uroven. 2% jsou na urovni statisticke chyby, to za prve. Za druhe, MS tento rok nevydat Surface Pro 5 ani Surface Book 2 (tam vysel jen lehky refresh). Spousta lidi na to cekala. I tak si ale MS udrzel prodej na stavajicich zarizenich. Chcete se vsadit, ze po vydani Surface Pro 5 bude zase rust dvoucifernym tempem jako doposud? :D Ani na chvilku o tom nepochybuju.

    A co je nejzajimavejsi, mezi "devices for $1000+", kde mel Apple obrovskou prevahu, za toto obdobi vyrazne ziskal a Apple ztratil. (viz. treba zpravy z MSPowerUser). To znamena, ze cely trh high-endovych zarizeni se lehce propadl, a Microsoft z toho vysel lepe nez konkurence. Ten titulek je fakt dementni.