Hlavní navigace

Microsoft Office 2013 již vyšla ke stažení na TechNetu a MSDN

26. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

O čerstvých Windows 8 jejich výrobce tvrdí, že jde o nejambicióznější vydání, jaké kdy dělal. Tradiční souputník operačního systému, a sice celosvětově oblíbená a veleúspěšná kancelářská sada Microsoft Office, však také brzy přijde v nové verzi. A hádejte, co. Microsoft o ní tvrdí v podstatě to stejné, co o Osmičkách. Office 2013 jsou podle jeho názoru balíkem s největšími ambicemi. Nový Word a jeho kumpáni chtějí oslnit především díky spojení s cloudem, obsahují nicméně i dotekový režim ovládání.

Tip: Akce začíná. Kupte si nyní Office 2010, další generaci Office obdržíte zdarma

Microsoft ostatně Office 2013 přibaluje k Windows RT. Původně k nim dodával ukázkovou verzi, po nedávném dokončení produktu však v tomto systému můžete využívat konečné vydání. Majitelé zařízení s Windows RT tak budou patřit k prvním majitelům Office 2013, protože do běžného prodeje kancelářský balík vstoupí až v příštím roce.

 

Jedni z prvních budou rovněž majitelé předplatného TechNetu a MSDN. V obou těchto sítích se již Office 2013 objevila, můžete tudíž rovnou stahovat. Jinak platí, že pokud v tuto chvíli koupíte Office 2010, získáváte nárok na bezplatný upgrade na Office 2013, případně na Office 365. Je jen na vás, zda si vyberete předplatné, nebo raději samostatnou licenci desktopových kancelářských aplikací. O rozdílech a výhodách obou přístupů si můžete přečíst v našem starším článku.

Kromě klientského softwaru na MSDN a TechNetu naleznete SharePoint Server 2013, Exchange Server 2013 a Lync Server 2013.

CS24

Zdroj: Microsoft News