Hlavní navigace

Microsoft rozdává 20 GB ve SkyDrive uživatelům Windows Phone (oživeno)

23. 12. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Oživeno:

Microsoft nám potvrdil, že akce pro uživatele v Česku není platná. Tomu říkáme zklamání.

Původní zpráva:

Když může Google rozdávat volné úložiště ve své cloudové jednotce k Chromebookům, tak proč by Microsoft nemohl rozdávat kapacitu navíc ve SkyDrive? Od pátku uživatelům po celém světe chodí e‑maily, které je informují, že dostávají bezplatně 20 GB k původním sedmi. Týká se to specificky jedinců se smartphony s Windows Phone. Komentáře uživatelů naznačují, že nabídka byla zaslána rovněž těm, kdo mají v základu 25 GB.

Tip: O2 vám k nové Lumii přidá rovnou 50 GB bonusové kapacity v úložišti SkyDrive

SkyDrive dříve míval právě takovou kapacitu, což se později změnilo. Stávající uživatelé si ji směli ponechat, noví dostávají pouze 7 GB. Osobně jsem nabídku ale zatím neobdržel. Mám kapacitu navíc v rámci předplatného Office 365. Z toho nelze vyvodit jasný závěr, ale možná takoví uživatelé bonus nedostanou. Přesnější informace se pokusíme zjistit.

 

MMF24

Zmíněných 20 GB vám Microsoft aktivuje nikoli automaticky, ale teprve poté, co klepnete na odkaz v elektronickém dopisu. To pak musíte stihnout do 31. ledna 2014. Zvýšená kapacita vám bude propůjčena na rok. Když o ni přijdete a budete mít v cloudu stále soubory, které v té době již budou nad rámec aktuální dostupné kapacity úložiště, tak je budete moci prohlížet. Microsoft je nesmaže. Obdrželi jste nabídku?

via LiveSide.net