Hlavní navigace

Microsoft stále opravuje Windows 8.1. Skype už nepadá na grafice od Intelu

30. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Bezpečnostní aktualizace sice čekáme každé druhé úterý s měsíci, ale opravy související se stabilitou a výkonem už společnost neváhá posílat k uživatelů okamžitě po dokončení. Od uvolnění Windows 8.1 dne 17. října jsme se dočkali instalace několika dalších aktualizací, v jejichž popisu naleznete obvykle větu Instalací této aktualizace vyřešíte problémy v systému Windows. Přitom hned při vydání nám Microsoft nabídl velký balíček s vylepšeními.

A k tomu nějaké „bonusy“ navíc. Já když se podívám do historie nainstalovaných aktualizací, vidím několik položek zposledních dní. Jednou z nich je aktualizace KB2901549, která zlepšuje spolehlivost Internet Exploreru 11. Jiná nese označení KB2902892 a opravuje případ, kdy Skype pro Metro po spuštění okamžitě spadl. K tomu docházelo podle všeho pouze na počítačích s grafickým čipem Intel HD Graphics 3000. Obě dvě aktualizace lze získat skrze Windows Update.

 

Nejčerstvější je den stará oprava, dostupná pod označením KB2902864. Ta z plochy pouze odstraní informaci o tom, že technologie SecureBoot není řádně nakonfigurována. Pokud ji buď použít nechcete, nebo nemůžete, ale Windows vám to stále připomínají, stáhněte si tuto aktualizaci, buď v 32bitové, nebo 64bitové edici. Prostřednictvím Windows Update ji nezískáte.

Microsoft opravy uvolňuje ihned
Microsoft už opravy uvolňuje ihned

via WinBeta 1 | 2
Neowin