Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Steamu po krku. Microsoft chce hráčům nabídnout lepší Store. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 11. 2018 19:17

    RedMaX

    Na MS Store jsem dosud nic nekoupil a nemam to v planu.
    Pro me je absolutni jednicka GOG, protoze nema zadne ochrany, ktere jsou kolikrat platicimu hraci leda pro vztek. Jiste chapu to, ideal by byl, kdyby lidi nekradli, ale proc na to mam doplacet ja, kterej si hry kupuji?
    Nicmene vic her a to o dost mam koupenych na Steamu, protoze jsou tam hry, ktere me bavi hrat. Takze u me je to tak, ze jdu na GOG a kdyz tam hra neni, tak jdu na Steam.
    Pak tu jsou jeste hry od UbiSoftu, ktere si hodne kupuju na UPlay, ale taky mam nektere koupene pres Steam.
    No a pak je tu FIFA18, kterou mam koupenou pres Origin, protoze jinde koupit nesla a kamosi nechteli o jinem fotbalu kvuli multiplayeru slyset. Nicmene jinak nic z Originu kupovat nehodlam a pokud rikam NE Originu, tak zaroven rikam TOTALNI NE Microsoft Storu.
    Budou se muset hodne moc snazit, abych mel duvod tam jit nakupovat a sam ted o zadnem duvodu nevim. To ze nektera hra je nebo bude jenom tam, pro me duvod neni, podobne bych chtel hry z Originu, ale kdyz jsou jenom na teto neoblibene platfome, tak je nehraju vubec, zatim mam furt co hrat.