Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Microsoft už pracuje na dokumentaci Windows 8. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 3. 2010 18:02

    eazer (neregistrovaný)

    Mno k té debatě jestli chceme na XP zůstat ještě 10let.. klidně.. vůbec to nezatěžuje Pc a pro uživatele se starším počítačem je to vyhovující jediné co je tak jsem si změnil vzhled na vlastní, který jsem si udělal a je to luxusní systém a ty hesla?.. k čemu to je?.. stejně se mi do PC, který mám doma nikdo vlámávat nebude meboť nechápu na co by mu to bylo. sedmičky jsem si už vyzkoušel.. líbí se mi tam celkem grafické provedení ale i tak by jsem naprosto změnil lištu kde se ukazují okna ta je pro mě naprosto nevyhovující a extrémně zpomlauje Pc + celkem velká nekompabilita s hrama (farming simulátor jede taktor jede zetor) ta tam nejede nainstaloval jsem všechny ovládače ke grafice, základce atd.. všechno v pořádku ale hra stejně nejede.. + zdá se mi něaký zmatený proto zůstávám u XPček - navíc mám originál a nechci platit za uprage