Hlavní navigace

Microsoft v USA a Kanadě vykupuje iPady za minimálně 200 dolarů

13. 9. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Následující sdělení se sice českého uživatele netýká, ale je dobré, abychom i my v Česku měli povědomí o tom, co všechno Microsoft v zámoří provádí, aby upoutal pozornost, a jak bojuje s konkurencí. Tablety Surface dopadly neslavně, to víte jistě dobře, přesto společnost připravuje druhou řadu zařízení, která dostane do vínku lepší hardware nebo polohovatelný stojánek. Jenže co s vyrobenými tablety Surface, které se válí na skladech?

Tip: Surface 2: všechno, co jste chtěli vědět o nových hybridních tabletech

Akce typu „přineste staré zařízení, dáme vám nové, případně dostanete kupon“, přináší ovoce, proto se Redmondští pustili do boje s iPadem tím, že ho vykupují. Pokud do obchodu Microsoft Store donesete iPad 2, 3 nebo 4, obdržíte od prodavače poukázku v hodnotě minimálně 200 dolarů. Za předpokladu, že přinesené zboží nebude poznamenáno vážnějšími vadami vyplývajícími z každodenního používání.

 

Co si za získané peníze odnesete domů, je na vás. Microsoft ale doufá, že si vyberete hybridní tablet. Model Surface RT aktuálně prodává za příjemných 349 dolarů, zatímco Surface Pro obdržíte za vyšší částku ve výši 799 dolarů. Akce skončí 27. října a platí pouze na území Kanady a Spojených států.

Zdroj: Microsoft