Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Microsoft: „Ve Windows Storu už máme skoro 1000 desktopových aplikací“. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 11. 5. 2017 9:31

    jinejmuf

    Gratulujeme, v repozitářích Ubuntu je jich něco přes 45 tisíc a když potřebuju něco jiného nebo něco, co jsem si naprogramoval sám, tak si další sám vyrobím nebo použiju přímo binárku. Nějaký lepší důvod, proč bych si měl kupovat placený systém, který je snadno zavirovatelný a omezuje mě nejen v nastavení, ale už i v instalaci aplikací? Zkuste přijít s něčím méně odrbávacím na zákazníky. M$ se rozhodl pro moderní marketing: vy nám zaplaťte, my vám za odměnu omezíme vaše možnosti a povíme, co smíte dělat se zakoupeným produktem a co ne...

    Prodáváme nové kafe. Je v hezčím hrníčku, ale nesmíte si do něj dát cukr a mlíko jen z naší vlastní nabídky mlíka od krys nebo od speciálně vyšlechtěné krávy za 3násobek standardní ceny. Pít ho smíte jen ve stoje.