Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Microsoft: většina lidí sdílí kompletní balík telemetrických dat [Windows 10]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 8. 2017 11:34

    Zann (neregistrovaný)

    Další velmi krátkozraké vidění světa ststistik pane Urbane? " Většina lidí volí sdílení kompletního balíku telemetrických dat – je to tak v 71 % případů ". Většína lidí nevolí vůbec nic, protože o Telemetrii nikdy ani neslyšeli, prostě to jenom "nechali zapnuté".
    Většina lidií telemetrii neomezuje, protože jim to je za A) buřt, na co si chránit vlastní soukromí, že, za B) to prostě omezit nedokáže. Většina lidí má na svých PC Windows 10, protože za A) je tam má i Franta odvedle, tak proč né já, za B) jim nic jiného nezbývá, za C) je jim to opět buřt. Většině lidí a to tak že drtivé (bylo by jich těch 70%) , by na jejich PC stačila úplně ta nejzákladnější distribuce Linuxu, protože na internet, Skype a piškvorky nikdo, nikdy žádné Windows nepotřeboval. Jenomže zvyk je železná košile a proto je situace jaká je, na to žádné bádání nad skutečností není třeba a darmošlapů ze ststistických institucí už vůbec ne, na to vám stačí opět co? Správně Kefalín, selský rozum ....