Hlavní navigace

Microsoft vyvěsil modré vlajky a vypustil reklamy s dětskými tvářemi

21. 7. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Redakce GeekWire se v sobotu podívala do kampusu Microsoftu v Redmondu. Společnost na každém rohu dává najevo, že se blíží Windows 10. Ve venkovních prostorách se svými zaměstnanci a případnými návštěvníky komunikuje prostřednictvím vlajek. Všimnout si můžete různých sloganů, které nesou, viz fotografie. Jedna vlajka nese prostý ročník 1985.

V tomto roce Redmondští vydali Windows 1.0. Po 30 letech následují Windows 10, snad už poslední řada operačního systému. Vyzdobeny byly také některé prvky v budovách umístěných v kampusu. Fotky prozradily, že se jedná minimálně o dveře výtahů, kde najdete stejné slogany jako na venkovních vlajkách. Následující fotografie pořídil GeekWire.

Některé dveře od výtahů ale společnost zahalila artworky ke hrám pro Xbox One. Zbytek světa se musí rovněž dočkat propagačních materiálů. V neděli Microsoft začal odpočítávat – bylo to totiž přesně 10 dní do vypuštění Desítek mezi uživatele. Při té příležitosti se můžete podívat na video, jež nedosahuje ani minutové stopáže.

Firma nám ukázala rovněž reklamu, jež poběží v televizích globálně kolem 29. července. V USA již běží v těchto dnech. Tváří série spotů se staly děti. Základní myšlenka se nese v duchu, že tyto malé děti budou vyrůstat a dospívat společně s Windows 10.

" frameborder="0" allowfullscreen>

" frameborder="0" allowfullscreen>

" frameborder="0" allowfullscreen>

" frameborder="0" allowfullscreen>

" frameborder="0" allowfullscreen>

CS24

Zdroj a galerie: GeekWire via Microsoft News

Blogging Windows 1 | 2