Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Co všechno nepoběží na ARMové verzi Windows 10? Není toho málo. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 2. 2018 11:08

    Fortune Rayzor

    Zajímalo by mě, na kterou cílovou skupinu se Microsoft snaží zapůsobit. Má to totiž hned několik nepříjemných implikací: efektivita ARMu jde s emulací Windows do kytek, v tu chvíli automaticky klesá výdrž na baterku, nativní ARM apliakce pro Windows prakticky neexisutují (Androidí vyletěly komínem, leda by nějak zázračně přiohli Windows Subsystem for Linux). Chápu, že ARMová verze Windows byla průšvih kvůli absenci x86 aplikací, ale jít na to z druhé strany a udělat x86 stroj z ARMu za cenu ztráty všech výhod které ARM platforma má, mi nějak zvlášť jako lepší řešení nepřipadá.
    Ač nejsem zrovna ve fanklubu Androidu, v tuhle chvíli by mi přišlo nejlogičtější, aby Microsoft právě tlačil svoje produkty na Android a zajistil co největší podporu právě těmto uživatelům, kteří by se nemuseli vzdát Microsoft ekosystému (což se už do jisté míry děje).