Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Další reorganizace. Microsoft propustí až 3000 lidí z obchodního oddělení. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 7. 2017 5:11

    Zann (neregistrovaný)

    Nějak jsem si nevšiml že by tady někdo v minulosti vůbec připustil natož aby to vůbec uvedl jako možnost, že MS pochopí že malé trhy s tím co nabízí pomalu ale jistě ztrácí a logickým krokem tedy bude opustit je a věnovat se těm větším zákazníkům (kteří mají peníze a jsou ochotni jim zaplatit, protože si to ve finále strčí do nákladů a je jim putna co to stojí). Takže ne "Říkám to dlouho", ale "Dodneška jsem se domníval že Windows jako služba běžící někde v cloudu bude někoho zajímat, ale teď už je celkem jasné že nebude takže se budou u MS podívat po jiném segmentu a jiné skupině zákazníků", protože to má k "nemám ahnung co se u MS vlastně děje, tak jako všichni mimo tu společnost" mnohem blíže a pravdivěji. Mobilní segment ztratili úplně, předražený hardware který oproti jiným výrobcům žádnou přidanou hodnotu za ty peníze nenabízí, Windows 10 mel být podle jejich předpokladu v dnešní době taky už někde jinde .... prostě se nedaří a je třeba s tím něco dělat, tak to chodí v každé firmě, akorát ve většině z nich se to řeší maximálně za pět minut dvanáct a ne v půl druhé....