Hlavní navigace

Midjourney „fušuje“ už i do hardwaru. Do svého týmu nabrali bývalého manažera pracujícího na Apple Vision Pro

Sdílet

Zdroj: Depositphotos
Mimo bývalého manažera pracujícího na Apple Vision Pro hledá společnost další zájemce pro práci v nově vzniklé hardwarové divizi.

Midjourney, společnost známá především díky svému nástroji pro generování obrázků, se řadí mezi plně softwarové společnosti. To se však do budoucna může změnit. Na oficiální X účtu Midjourney se objevil příspěvek, ve kterém společnost oficiálně oznamuje vstup do hardwarového segmentu.

Příspěvek také hledá kandidáty, kteří by měli zájem pracovat v nové hardwarové divizi Midjourney. Jak informuje deník Ars Technica, společnost už dříve najala Ahmada Abbase, který dříve pracoval v Applu jako hardwarový manažer při vývoji náhlavní soupravy Apple Vision Pro. Nyní na jeho LinkedIn profilu svítí pozice „Head of Hardware, Midjourney“.

MMF24

Midjourney přichází s plnohodnotným webovým rozhraním. Navíc si jej může vyzkoušet zdarma úplně každý Přečtěte si také:

Midjourney přichází s plnohodnotným webovým rozhraním. Navíc si jej může vyzkoušet zdarma úplně každý

Zatím není nic známo o tom, o jaký druh hardwaru chce Midjourney usilovat. Společnost ale skrze řadu příspěvků na svém Xkovém profilu navedla internetové detektivy, že jejich zařízení nebude nic ve stylu „přívěsku“. Reagovali tak zřejmě na narážky uživatelů ohledně několika neúspěšných AI hardwarových zařízeních.

Jediné, čeho se zatím můžeme držet, je reakce Davida Holze na příspěvku, kde slovy „Uděláme kouli“ reagoval jako vtip na jiného uživatele.