Hlavní navigace

Midjourney přichází s plnohodnotným webovým rozhraním. Navíc si jej může vyzkoušet zdarma úplně každý

Sdílet

Zdroj: Depositphotos
K příležitosti spuštění webové verze zpřístupnili vývojáři v omezeném množství bezplatné tokeny k vyzkoušení pro každého.

Midjourney, populární generátor obrázků, před pár dny (konečně) spustil plnohodnotnou webovou verzi. Doposud bylo možné Midjourney používat pouze skrze Discord, který sloužil jako prostředník mezi uživateli a službou samotnou. Nutností založit si účet na Discordu ale společnost do jisté míry zaostávala za konkurenčními generátory.

Webový generátor Midjourney je dostupný na oficiálních stránkách. Stačí se pouze přihlásit svým Discord účtem a můžete začít naplno využívat všech možností od samotného generování obrázků až po prohlížení výtvorů ostatních. Přihlásit se můžete také pomocí svého Google účtu, skrz něj ale nemáte možnost generování obrázků zdarma po omezenou dobu.

Welcome to Midjourney Web from Midjourney on Vimeo.

MMF24

Výhodou webové verze je, že nemusíte znát všechny příkazy pro formátování obrázku. Aspekty jako poměr stran, verzi Midjourney nebo stylizaci obrázku můžete skrze přehledné rozhraní rychle nastavit. Rovněž můžete procházet výtvory ostatních skrze záložku Explore nebo Chat v levém sloupci.

Vývojáři při příležitosti spuštění webového generátoru dočasně aktivovali bezplatné trial tokeny pro všechny nově příchozí. Pokud tedy nemáte předplatné a chcete si Midjourney sami vyzkoušet bez nutnosti placení, nyní je na to ta nejvhodnější možná doba.