Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Hodiny na mikrovlnce se vám zpomalily o 6 minut. Proč?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 3. 2018 8:35

    Zann (neregistrovaný)

    Cnews zní skoro jako fejk news, ale tohle už je fakt soda pane Václavíku ???? Ty hodiny, v té mikrovlnce, nebo s pánem Bohem třeba v bojleru, jsou jednak napajene stejnosměrný proudem který je přes stabilizátor, filtr a usmšrňovač sice výroben z toho střídavého ze zásuvky, ale hlavně je tam mimo jiné i krystal,na kterém to leží a padá. Takže jestli se vám hodiny na tomhle spotřebiči rozhodí, tak to sichr není tím, že se někde v jugošce šibnul takt v elektrárně o desetitisicinu Hertze, ale nejspíš tím, že je to prostě odflaknute a odchylka 6 minut za dva měsíce na sporáku, je každému buřt. Ono totiž kdybyste se zabýval nějak dlouhodoběji měřením (nemyslím samozřejmě měřákem z Lidu) nějak dlouhodoběji, tak byste věděl že tyhle výkyvy jsou úplně normální a úplně všude a to nejen frekvence, ale i třeba napětí a to bývají teprve peeky ????