Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Hodiny na mikrovlnce se vám zpomalily o 6 minut. Proč?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 3. 2018 8:30

    hh (neregistrovaný)

    To nemá smysl, přesvědčuješ tady odborníka z velína (přeloženo do reality: vrátný se základkou, který z okna vidí na elektroměr a z nudy si odpočítává kolik se tam protočilo, případně listuje v letáku z lidlu). Nepochopil článek, nepochopil odkazy, nepochopil, že v síti se minimálně od roku 2003 významně řeší čas podle frekvence, dopad na domácí spotřebiče je jen zajímavost která vznikla, protože v síti je velký deficit způsobený dlouhodobě podprůměrnou frekvencí. (Průměr taky nepochopil, chudák). Stále je síť proti UTC zpožděna o 340 s. A je snaha to dohnat, proto je v síti nastaveno jako cílová frekvence 50,010 Hz, které to mají zase smazat, ale bude to chvíli trvat. To je realita, ale odborník z vrátnice, se sotva dokončenou základkou, který si přečetl nadpis tomu rozumí nejlépe, zná všechny spotřebiče, ví, že krystal má vše nad 600 co není z lidlu a někdo mu řekl, že v zásuvce je napětí. Hotový adept na ministra energetiky.