Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Mobil.cz zruší svou největší výhodu. Od června již nebude mít internet zdarma. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 5. 2017 20:23

    KRoman47

    Už jsem několikrát řešil a vždy to nedopadlo nijak. Koupit za kredit se už dnes nic nedá, když jsem zkoušel nabít kredit na jakési české peněžence a převést si to na účet, tak jsem ze dvou stovek skrze poplatky atd. měl nakonec asi tak 50 Kč, to už je lepší to provolat nebo koupit datové balíčky. Každopádně buď jak buď před týdnem jsem nabíjel, to mám pech, kredit dočerpám a jdu k gomobil.cz. Vypadá to zajímavé, když si tam člověk dá třeba jen těch 150 MB dat a zbytek volání 2 Kč/min a SMS za 1,5 Kč, tak měsíčně vyjdou data na 80 Kč, případně data a 20 minut balíček za 120 Kč měsíčně (útrata musí být alespoň 500 Kč za půlroky, jinak se účtuje nějakých 30 Kč každý měsíc, takže buď jen data a pohlídat si těch pár minut hovorů či sms, či rovnou ten balíček k tomu.