Hlavní navigace

Mountfield opět rozdává minibooky, tentokrát i Xbox 360

19. 4. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

V síti prodejen Mountfield se podobně jako při loňské akci rozdávají minibooky Acer. Letos navíc přibyly herní konzole Xbox 360 od Microsoftu, u některých výrobků máte nárok na oba. Mountfield tyto přístroje nabízí zdarma k vybraným 157 výrobkům (seznam zde), případně při každém nákupu nad 12 999 Kč.

Akce platí od 14. do 30. dubna 2010 a doporučuji si přečíst pravidla. Protože jde vlastně o dárek, Mountfield si může u Aceru nabídnout pouze jednoletou záruku. Nebo se dozvíte, že akce platí pouze pro nákup v kamenném (ne internetovém) obchodě.

Xbox 360 podle obrázku i popisu vypadá na model Arcade, tedy bez pevné disku a dalších funkcí. Jeho cena se běžně pohybuje okolo 5500 Kč. Acer AspireOne D250 je také nabízen v několika variantách, z popisu není jasné, o kterou konfiguraci se jedná. V každém případě i nejlevnější model stojí lehce přes 6000 Kč. K oběma zařízením můžete na místě zakoupit i další příslušenství.

Už na počátku letošního roku Mountfield rozdával. Jednalo se o výrobky s poloviční cenou: videokamera Toshiba a autonavigaci Dynavix. Prostě elegantní způsob, jak se zbavit výběhových zařízení (dárků) a nalákat na nové sekačky, pily, sněhové frézy apod.

Zdroj: Mountfield