Hlavní navigace

MSI GE600 - na hry s výdrží šest hodin!

23. 2. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

MSI uvádí nový herní notebook, tentokrát ve zlatém kabátě. Silný procesor, silná grafika, exkluzivní design a dlouhá výdrž na baterii nás přesvědčí, že i MSI umí dělat opravdu dobré notebooky.

Notebook se dodává v černozlaté barevné kombinaci. Zlatá je přimíchaná zejména do textury kolem touchpadu, plastové zpracování netřeba zdůrazňovat. V šasi se skrývá 16" lesklý displej s rozlišením 1366 × 768, tipl bych si, že MSI bude prodávat i modely s HD+ rozlišením, tedy 1600 × 900.

Osazený bude blíže nespecifikovaný procesor Intel Core i5, vsadil bych si na i5-430M na 2,26 GHz s Turbo Boostem na 2,53 GHz. Virtuální čtyřjádro si poradí s lecčím, díky 32nm výrobě i při sympatické spotřebě. RAM typu DDR3 bude mít procesor k dispozici nejspíše 4 GB, použitou grafikou je Mobility Radeon HD 5730, výkonově odpovídající desktopovému Radeonu HD 5650. Notebook podporuje přepínání grafiky mezi integrovanou GMA HD a rychlým Radeonem za chodu systému (automaticky), s šestičlánkovou či devítičlánkovou baterií se tak v klidu dočkáte díky ECO Enginu možná až čtyř/šesti hodin výdrže. Pevný disk má kapacitu 250 až 500 GB.

Hmotnostně na tom notebook s 2,7 kg není nijak přehnaně, klávesnice má pochopitelně numerický blok a co se portů týče, najdete na šasi HDMI, D-Sub, tři USB 2.0, jeden eSATA konektor, rozhraní Ethernet 1 Gb/s a výstup na sluchátka se vstupem na mikrofon. Nechybí čtečka karet, Wi-Fi 802.11n či Bluetooth 2.1 EDR, nadstandardem může být webkamera schopná natáčet 720p video. Zbývá se zmínit o integrovaných stereoreproduktorech se subwooferem a je nasnadě, že černozlatý skvost má rozhodně čím zaujmout.

KL24

Notebook se za zatím neuvedené ceny bude prodávat s Windows 7 Home Premium, dostupnost bude takřka okamžitá.

Zdroj: MSI

Byl pro vás článek přínosný?