Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku MSI GS63VR: obří výkon Pascalu v tenkém těle (recenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 24. 10. 2016 6:49

    P3PeCZ (neregistrovaný)

    hm ... tenhle notebook mam doma jiz od 1.9. kdy jsem ho kupoval v alze za nejakejch 51.900 ale kdyz si ctu tuhle recenzz tak se nestacim divit :D az si rikam jestli sem si tenhle model s fullhd kupoval nebo jestli mi neposlali z alzy/msi uplne nejakej jinej :D

    u klavesnice mate napsano ze ma cervene podsviceni :D TO JE SAMOZREJME HLOUPOST

    to je spatne, steelseries klavesnice ma samozrejme rgb diody a v aplikaci MSI DragonCenter si muze clovek nastavit JAKOUKOLI BARVU chcete, budto pro celou klavesnici jednu, nebo pro kazdou ze tri casti jinout.

    a pro hracicky tam pak jde i nastavit jestli ma barva jen svitit, nebo napr blikat, nebo delat efekt ruznych vln, nebo svitit/blikat do hudby, a dalsi moznosti.

    doporucuju teda pro priste kdyz uz delate recenzi tak si vsechno doopravdy vyzkouset a otestovat a nejen zapnout 3dmark a udelat screenshot s vysledkem/cislem ;)

    PS 1: a k baterii :D tam to mate taky spatne ;) prominte ale kdyz se zapne mod Rovnovaha a necha se zapnute wifi a display na 60% jasu,tak mi v kancelarske praci vydrzi pres 3 hodiny uplne bez problemu (vetsinou necele ctyri) a to pouzivam prohlizec s +-10/20zalotek, word, outlook, photoshop, atd

    PS 2: nad klavesnici ta diaoda ma i jine funkce, napr meni barvu podle toho ktere gpu je vyuzite, a jinak ty otvory slouzi k nasavani vzduchu k vetakum ktere pote postranach ohraty vzduch vyfukuji. jen pro info jestli si toho recenzent nevsiml :) nejsou tam jen tak pro okrasu. a pokud by tenhle novej model novou generaci gs63 porovnal s gs60 tak by se zjistilo ze je toto velmi prakticke a dobre zlepseni ktere drzi teploty do 80/55 stupnu pri uplneeeem zatizeni (coz se mohlo prdesle generaci gs60 jen zdat tak uplne obvykle pri zatizeni sla do 90/95 stupnu a po delsi dobe kdyz uz byli vnitrnosti zasrane prachem atd tak se klidne prehrivala jedna basen - to v gs63 to kluci z msi prave vymysleli dost rafinovane)

    PS 3: a ten semiš zespoda tam fakt není proto aby byla příjemnější poloha notebooku při položení na klín :D jak píšete v recenzi. tak opravdu proto tam tato textílie není, ta je tam kvůli lepšímu chlazení vtěchto místech když se notebook hodně zahřívá. Ach bože tohle mě fakt v té recenzi uplně zabilo - muzete mi někdo vysvetlit jak si muze recenzet toto domyslet? ze je zespodu textílie pro příjemnejsi polozeni na klin :) ..ale tak aspon jsem se zasmal kdyz jsem to cetl :P

    vsechny me postrehy jsem napsal uz na jednu stranku/forum o notebookach, viz odkaz nize:
    http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?p=361332#361332


    tak prosim - priste aspon otestovat kolik to doopravdy vydrzi, zkusit ruzne mody, pokouknout se po nastaveni (viz klavesnice a dalsi) atd. nez neco natvrdo napisete.
    tohle myslim dobre, chodim na tenhle web rad tak snad si tenhle muj prispevek aspon nekdo z cnews precte a veme k srdci :)
    .. jinak dobra recenze, jen skoda tech chybek ktere si jako vlastnik zrovna tohoto notebooku vsimam ..