Hlavní navigace

MSI Wind s 2GHz Atomem

10. 11. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

MSI uvádí nový BIOS pro MSI Wind netbooky, který zpřístupňuje možnost přetaktování. Jednoduše a snadno tak kombinací kláves zvýšíte výkon svého Windu, podobně jako pomocí Turbo tlačítka na herních MSI noteboocích. CPU lze po update BIOSu přetaktovat o 8%, 16% a 24%. Standardní rychlost Atom procesoru ve Wind noteboocích činí 1.6Ghz, s přetaktováním nyní dosáhnete hodnoty až 2GHz!

Verze BIOSu 1.09 pro MSI Wind, nabízející možnost přetaktování, je k dispozici zde. Po update naleznete v BIOSu možnost maximálního přetaktování o 8%, 16% a 24%. V operačním systému Windows XP pak lze této hodnoty dosáhnout pouhým stiskem kláves Fn+F10. 24%-ní přetaktování znamená zvýšení rychlosti procesoru až na 2GHz.

Uvedení MSI Wind netobooku znamenalo úspěšné rozšíření pole ultraportable noteboků. MSI je standardně nabízen s Intel Atom procesorem, 10" WSVGA displejem s rozlišením 1024x600 a 160GB pevným diskem. Wind váží pouze 1kg a je k dispozici v černém, bílém a růžovém provedení. Vybavení Windu je na úrovni běžného notebooku a zahrnuje mimo jiné Wi-Fi, i Bluetooth rozhraní, čtečku paměťových karet a webkameru. Notebooky MSI Wind jsou dodávány s dvouletou zárukou.