Hlavní navigace

MSI Wind Top AE2420: 3D a dotykáč v jednom je na trhu

15. 9. 2010

Sdílet

 Autor: Redakce

All-in-one počítače se v poslední době těší vzrůstající oblibě, zvýšený zájem trhu je jistě způsoben i díky výkonostní stránce, což nakonec více než výmluvně dokazuje i dnešní „novinka“ od MSI. Slovo novinka je v uvozovkách záměrně, zařízení již známe dva měsíce, až dnes jsme se však dozvěděli detailnější specifikace a hlavně cenu.

MSI Wind Top AE2420 nabízí 24" displej s Full HD rozlišením, LED podsvícení, 120Hz obnovovací frekvenci a z ní pramenící plnou podporu 3D zobrazení. Aby toho nebylo málo, na panel je možno sahat, není však známo zda-li zvládne více dotyků najednou. Reproduktory typu 2.1 jsou ověnčeny certifikátem THX, nadprůměrný zvukový projev je tedy snad zaručen.

Co se vnitřností týče, je až neuvěřitelné, co MSI dokázalo do útlého těla vecpat. O svižný chod celku se postará čtyřjádrový Intel Core i7-870S (Lynnfield), tikající na frekvenci 2,66 GHz (se zapnutým Turbem až 3,6 GHz), pro multitaskingové šílence jsou k dispozici plné 4 GB operační paměti. Jako grafická karta více než dobře poslouží ATI Mobility Radeon HD 5730, svá data pak uložíte na prostorný terabajtový pevný disk.

ICTS24

Příval takřka kulervoucích parametrů nekončí. Výrobce zakomponoval i Blu-ray mechaniku, několik USB 3.0 portů a v balení naleznete i tzv. „shutter glasses“, jež se obyčejně dodávají s kitem Nvidia 3D Vision. Cena takto nabušeného celku by se měla pohybovat okolo $1800 (v přepočtu cca 35 000 Kč), po zvážení veškerých specifikací musím uznat, že to věru není cena nikterak přehnaná.

Zdroj: engadget.com

Autor článku