Hlavní navigace

MSI Z68MA-G43 G3: instantní OC z tchajwanských dílen!

28. 10. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Podzim se nám pomalu chýlí ke svému závěru, výrobci základních desek se ale ještě očividně nechystají k zimnímu spánku. MSI vypouští do boje nového hráče s malým tělem, ale velkým duchem. O tom se nakonec pojďme nyní sami přesvědčit.

Novinka se může v prvé řadě pyšnit novou generací PCI-e 3.0, které poskytují obrovskou datovou propustnost až 32 GB/s. Dále je vybavena paticí LGA 1155 pro procesorovou architekturu Sandy Brigde, výstupy HDMI/DVI/D-Sub či portem USB 3.0. Podporuje zapojení více grafických karet pomocí CrossfireX.

Fanoušky dotykových obrazovek jistě potěší i patentovaná technologie ClickBIOS II, tedy upravená verze BIOSu umožňující ovladání myší, či právě dotykem. Dalším zajímavým prvkem na desce je bezpochyby tlačítko OC Genie II, které po zmáčknutí bleskurychle přetaktuje paměti a procesor na vámi určené hodnoty.

Budoucími vlastníky této nabušené základní desky jsou bezpochyby hráči – ti nejvíce ocení její výkon i možnost okamžitého přetaktování. Cenu výrobce prozatím neuvádí.

Zdroj: HardwareCanucks

Autor článku