Hlavní navigace

Můj T-Mobile pro Windows Phone si odbyl premiéru. Nemá ani aktivní dlaždici

16. 4. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Před zhruba dvěma měsíci jako první český operátor uvedl svou aplikaci pro Windows Phone rudý Vodafone. Nyní ho následuje T-Mobile. Růžový operátor se nicméně příliš nevyznamenal. Aplikace by měla sloužit pro správu účtu. Nebo si to tak aspoň představujeme. Od T-Mobile jsme nicméně obdrželi v podstatě jen prostý prohlížeč, který vám sdělí nejzákladnější věci. Dozvíte se, jaký tarif používáte, ale nezměníte ho.

 

CS24

Jedinou výjimku představují data, přičemž si skrze aplikaci 100 MB navíc dokoupíte. Také vyúčtování zaplatíte. Zamrzí avšak, že vám aplikace řekne finální sumu, ale nerozepisuje konkrétní položky, abyste měli přehled nad tím, za co jste utráceli. Informační funkce je dle mého názoru velmi povrchní. Můj T-Mobile první střet s Mým Vodafonem prohrává. Vždyť první verze nedisponuje ani aktivní dlaždicí.

Ta bude až za čas zobrazovat aktuální informace o tarifu rovnou na hlavní obrazovce. Přepracované aplikace se později dočkají uživatelé smartphonu s Androidem či iOS. Milé je aspoň to, že komunikace skrze mobilní síť nespotřebovává žádná data. Nevím, jestli to někoho překvapuje, ale aplikace není dostupná pro uživatele Windows Phone 7. Musíte mít Windows Phone 8, případně nejčerstvější 8.1.