Hlavní navigace

myTube 3.0 nabízí svižné sledování YouTubu ve Windows 10. Podporuje už i Xbox

23. 5. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nelze očekávat, že by se Google obtěžoval vytvořit klienta pro YouTube pro platformu s 500 miliony aktivními uživateli a uživatelkami. Proč podporovat konkurenci, že? Dlužno dodat, že Desítky většinou najdeme na počítačích a na počítačích používáme primárně webové aplikace. Jenže svět Windows je plný různých hybridů a lze očekávat, že dotekové obrazovky budou stále běžnější. Tam už může klient s přizpůsobeným ovládáním přijít vhod.

Na druhou stranu pro Windows 10 existují dobré alternativy. Jedna z klasik známých již z dob Windows 8 se nazývá myTube, přičemž vývojářské studio Ryken včera na Twitteru oznámilo, že dokončilo práce na třetí generaci tohoto klienta pro YouTube. S tím přichází také čerstvý design – v postranním panelu si všimněte průsvitnosti, jež patří k novým designovým prvkům spojeným s designovým stylem Fluent.

KL24

Vývojářský tým aplikaci dle vlastních slov zcela přepracoval, což by se mělo projevit rovněž na svižnějších chodu. Nově si myTube užijí také ti, kdo vlastní Xbox. Na mobilech oceníte konečně zcela plynulé přepínání z a na pouhou zvukovou stopu. Historie shlédnutí je pak synchronizována s vaším účtem na YouTubu. Lze také streamovat video z jednoho zařízení s myTubem na druhé.

Kromě těchto hlavních novinek se vývojářský tým o dalších nezmínil a kompletní seznam změn zatím nezveřejnil. Na vylepšení však viditelně budete narážet na každém kroku. (Můžete např. nastavit, aby byl používán webový přehrávač.) myTube je dostupný za symbolických 25 Kč pro počítače, tablety, smartphony a také Hololens a Xbox. Pakliže vás zaujal, hledejte ho ve Windows Storu. Některé našince potěší český překlad.

myTube je svižnější, hezčí a nabízí nové funkce myTube je svižnější, hezčí a nabízí nové funkce

Byl pro vás článek přínosný?